Teklif Formu

Aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçin, en kısa sürede dönüş sağlanacaktır.

Kişisel verilerimin bilgilendirme’de belirtilen kapsamda işlenmesini kabul ediyorum.

İletişim

Gizlilik ve Çerez Politikası

GİZLİLİK POLİTİKASI

Ovaakça Santral Mah. İstanbul Cad. No:654/1 Osmangazi / BURSA olan EFES ÇOCUK OYUN EKİPMANLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (“EFES ÇOCUK” veya “biz“), kişisel verileriniz dâhil olmak üzere bizlerle paylaşmış olduğunuz verilerinizin gizliliğine ve korunmasına son derece önem vermektedir. Amacımız gizliliğinizi korumak ve temin ettiğiniz kişisel verilerin güvenliğini sağlamaktır. Şirketimiz tarafından işlenmekte olan kişisel veriler, teknik imkânlar dâhilinde en iyi şekilde korunmakta ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)’nda yer alan düzenlemelere uygun olarak kişisel veri işleme faaliyetlerini yürütmektedir.

Bu Politika (içeriğinde atıfta bulunulan sair belgelerle birlikte), size ait kişisel bilgilerinizden hangisini derlediğimizi ve kişisel bilgilerinizi nasıl işlediğimizi açıklamaktadır.

Bu Politikayı kabul etmek istemiyorsanız, Web sitesini kullanmaya son vermenizi rica ederiz.

SİZDEN DERLEYEBİLECEĞİMİZ KİŞİSEL BİLGİLER

Web sitesine yaptığınız ziyaretler sırasında çeşitli bilgiler derleyebiliriz. Bunların arasında sadece sayılacaklarla sınırlı olmamak kaydıyla trafik verileri, yer verileri, web blog sayfaları, anketlerden gelen içerikler, irtibat formları, diğer türlü iletişim verileri ve erişim sahibi olduğunuz kaynaklar yer almaktadır. Bu bilgiler, örnek vermek gerekirse, ileride Web sitesini ziyaret ettiğinizde size kolaylık sağlayacaktır çünkü Web sitesini ziyaret ettiğiniz sırada bulunduğunuz yere bağlı olarak size birtakım içerikler önerebiliriz.

İrtibat formunda (ör. “İrtibat”, “Bize Mesaj Gönderin”, “Finansal Güncellemeler Cihazınıza Gelsin” veya “Birlikte Çalışmak hakkında daha çok bilgi için bize yazın” vs.) yıldız (*) işaretli alanların doldurulmasının zorunlu olduğunu belirtmek isteriz. Bu bilgilere isteklerinizi karşılayabilmek adına ihtiyaç duymaktayız. Bizimle kişisel bilgilerinizi veya diğer bilgileri paylaşmak sadece sizin takdirinize kalmıştır. Bizimle irtibata geçmeniz halinde, bu yazışmaların bir kaydını tutabiliriz.

Web sitesi ziyaretçilerini bir grup olarak daha iyi anlayabilmek adına Web sitesinin tüm kullanıcılarına ait bilgileri aynı zamanda toplu bir şekilde derlemekteyiz. Bununla birlikte, derlediğimiz bilgiler arasında kullanıcıların kimliklerinin belirlenmesini sağlayabilecek bilgiler yer almamaktadır.

İlgili irtibat formunda e-posta yoluyla doğrudan pazarlama bilgilerini almayı kabul ettiğinizi belirttiğinizde bu bilgileri size doğrudan pazarlamayla ilgili e-postalar göndermek için de kullanabiliriz. Bununla birlikte, ileride bu tür e-postaları almaktan vazgeçme seçeneğine her zaman sahipsiniz.

Çerez Politikası sitemizde daha ayrıntılı bir şekilde açıkladığımız üzere çerezleri de saklayabiliriz.

BİLGİLERİNİZİ NASIL KULLANIYORUZ? 

Tüm bu bilgiler (“bilgileriniz”), tarafımızdan aşağıdaki amaçlar doğrultusunda derlenmekte ve kullanılmaktadır.

İçeriği ve kaynakları tercihlerinize göre en uygun biçimde şekillendirmek ve önermek

Bizimle iletişime geçtiğinizde istek veya sorularınıza yanıt vermek. İlgili bilgileri tarafınıza e-postayla göndereceğiz. Telefon ve/veya posta bilgilerinizi iletmeniz halinde bu yanıtları telefonla ve/veya postayla da gönderebiliriz; fakat iletişim sistemini istediğiniz şekilde belirleyebilirsiniz.

Size teklif edebileceğimiz EFES ÇOCUK' un yaklaşmakta olan etkinlikleri hakkında diğer bilgileri veya haber bültenlerini tarafınıza iletmek.

İlginizi en çok çekecek nitelikte bir içerik oluşturma, yayınlama ve geliştirme konusunda kendimize yardımcı olmak.

Web sitesi üzerinden sunulan İçeriğin siz ve cihazınız için en etkili şekilde sunulmasını sağlamak.

Web sitemizin interaktif özelliklerini kullanmaya karar vermeniz halinde bunu yapmanızı sağlamak.

Web sitemizi ve sistemleri size daha iyi hizmet verecek şekilde geliştirip iyileştirmek.

ÜÇÜNCÜ ŞAHISLARLA PAYLAŞIM

Bilgilerinizi verimli bir şekilde kullanmamızı sağlamak ve size en iyi içeriği ve/veya diğer kaynakları sunmak adına, bilgilerinizi kimi zaman üçüncü şahıslara açıklamamız gerekebilir. Bununla birlikte böyle bir açıklama sadece aşağıdaki durumlarda gerçekleşecektir:

Tedarikçilere, yüklenicilere ve acentelere yönelik paylaşım. Zaman zaman, bizim adımıza birtakım fonksiyonları yerine getirmeleri için sair şirketlerden veya bireylerden hizmet alabilir veya onları görevlendirebiliriz. Web sitesi içeriği için barınma hizmetlerinin sunulması, Web sitesinde yer alan belirli özelliklerin sağlanması veya istediğiniz üzerine yapılacak finansal güncellemelerin gerçekleştirilmesi gibi örnekler bu kapsamdadır. Bilgileri alan bu taraflar sadece görevlerini yerine getirmek için gerek duydukları ölçüde bilgilere erişim hakkına sahip olacaklardır ve bu verileri başka amaçlarla kullanmalarına izin verilmemektedir. Bu alıcılar, sözleşmeye bağlanmış gizlilik yükümlülüklerine tabidirler.

Web sitesinin veya içeriğinin sağlanmasında sürece dâhil olabilecek ve size daha iyi hizmet vermemizi ya da daha basit olarak taleplerinize (ör. “bize yazın” formlarını kullandığınız zaman) taleplerinize cevap vermemizi sağlayacak EFES ÇOCUK ’un ait diğer kuruluşlara ( yani EFES ÇOCUK ’un doğrudan veya dolaylı kontrolü altında olan kuruluşlar) yapılan açıklamalar; bu kapsama bu kuruluşların tedarikçileri, yüklenicileri ve acenteleri de dâhildir. Bilgilerinizi bize vermekle, bilgilerinizin, yaşadığınız ülkenin dışında bir yere aktarabileceğini, orada işlenip saklanabileceğini kabul etmiş olursunuz. Bu ülkeler arasında İsviçre veri koruma kanununda tanımlanan ölçüde yeterli veri koruması sunmayan ülkeler de yer alabilir. Bununla birlikte, bu aktarma, işleme veya saklama işlemi, sadece sınırlı amaçlarla ve burada yer alan ilkelere uygun şekilde yapılmaktadır.

Kendi takdirimize bağlı olarak açıklamak zorunda olduğumuza karar verdiğimiz durumlarda resmi kurumlara veya emniyet makamlarına.

IP ADRESLERİ VE ÇEREZLER

Sistem yönetimi bakımından, varsa IP adresiniz, işletim sisteminiz ve tarayıcı tipiniz de dâhil olmak üzere bilgisayarınız hakkında çeşitli bilgiler derleyebiliriz. Bu bilgiler, kullanıcılarımızın tarama işlemlerini ve kalıplarını öğrenmeye yönelik istatistiksel bilgiler olup kesinlikle sizin veya başka bir bireyin kimliğinin tespitinde kullanılamaz.

Aynı nedene dayanarak, cihazınızda saklı olan bir çerez dosyasını kullanarak genel İnternet kullanımınız hakkında bilgiler de edinebiliriz. Çerezler, Web sitesini iyileştirmemizde ve daha iyi ve daha kişiselleştirilmiş bir içerik sunmamızda bize yardımcı olmaktadır.

Tarayıcınızda yer alan ve çerezlerin saklanmasını reddetme seçeneği sunan ayarınızı aktif hale getirerek çerezleri kabul etmeyi reddedebilirsiniz. Bu durumda tüm bilgiler çerezden silinecektir. Bununla birlikte, bu ayarı kullanmaya karar vermeniz halinde Web sitesinin belirli kısımlarına erişmeniz veya belirli fonksiyonları kullanmanız mümkün olmayacaktır. Tarayıcı ayarlarınızı çerezleri reddedecek şekilde ayarlamadığınız sürece, sistemlerimiz Web sitemizi her ziyaret ettiğinizde çerez hazırlayacaktır. Üçüncü şahıs özelliklerini sunan tedarikçilerimizin de çerezleri kullanabileceğini ve bunlar üzerinde herhangi bir kontrolümüzün olmadığını belirtmek isteriz. Sonuç olarak, bu tür üçüncü şahısların web sitelerini ziyaret etmenizi ve kullandıkları çerezlere ve çerez yönetimlerine dair daha fazla bilgi edinmek amacıyla gizlilik politikalarını okumanızı öneririz.

Bilgisayarınızı başkalarıyla paylaşıyorsanız, Web sitesi tarafınızdan girilen belirli bilgileri saklamak için size “bilgilerimi hatırla” seçeneğini sunduğu zaman bu seçeneği seçmemenizi tavsiye ederiz.

Web sitesindeki çerezlerin kullanımına dair daha fazla bilgi edinmek için lütfen Çerez Politikamızı okuyunuz

Kişisel bilgileriniz nerede saklanıyor ve işleniyor?

Sizlerden derlediğimiz bilgiler, tarafımızdan İsviçre veri koruma kanununda tanımlanan haliyle yeterli veri koruma seçenekleri olmayan ülkeler de dâhil olmak üzere yaşadığınız ülke ve/veya İsviçre haricinde ülkelerde bulunan yukarıda belirttiğimiz üçüncü şahıslara veya EFES ÇOCUK ’un diğer şirketlerine aktarılmakta, işlenmekte ve saklanmaktadır.

Kişisel bilgilerinizi bize vermekle, bu bilgilerin İsviçre dışına aktarılmasını, İsviçre dışında saklanıp işlenmesini kabul etmiş oluyorsunuz. Bilgilerinizin en güvenli şekilde ve işbu Politikaya uygun biçimde muamele görmesini sağlamak adına gereken makul tüm işlemleri yerine getirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.

VERİ GÜVENLİĞİ

Her ne kadar bilgilerinizi korumak için elimizden gelen en iyi gayreti göstersek de, bilgilerinizin İnternet üzerinden iletiminin tam anlamıyla güvenli olmadığını bilmeniz gerekir ve Web sitesine veya üçüncü şahıslara iletilen kişisel bilgilerinizin güvende olacağına dair bir garanti vermemekteyiz. Bu nedenle, her türlü bilgi iletimine ilişkin risk tarafınıza aittir. Bilgilerinizi alıp üçüncü şahıslara aktardıktan sonra, bu bilgilere izinsiz erişimi, bilgilerin izinsiz şekilde değiştirilmesini, silinmesini veya iletilmesini önlemek adına katı operasyonel işlemler ve makul güvenlik önlemlerini uygulamaktayız.

Haklarınız. Bilgilerinize nasıl erişebilir, nasıl onları düzeltip silebilirsiniz?

Talep etmeniz halinde, EFES ÇOCUK kişisel bilgilerinizin yürürlükteki kanunlara uygun olarak derlenmekte olduğu konusunda sizi bilgilendirecektir. Aşağıdaki e-posta adresimize mesaj göndererek kişisel bilgilerinizin değiştirilmesini veya silinmesini talep etmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@efesplay.com

PAZARLAMA İLETİŞİMİ 

EFES ÇOCUK 'dan ve/veya bağlı kuruluşlarından pazarlamaya dair yazı, bülten ve haberleri e-posta üzerinden almayı tercih edebilirsiniz.

Bilgilerinizi derlemek için kullandığımız formlarda genellikle bir kutucuk yer almaktadır. Pazarlama iletişimini kabul etmek isterseniz bu kutucuğu işaretlemeniz yeterli olacaktır. Aşağıdaki adresimizden bize e-posta göndererek herhangi bir zamanda bu tür iletişimi almaktan vazgeçebilirsiniz: info@efesplay.com

Bu Politikadaki Değişiklikler

Gelecekte bu Politikada yapacağımız her türlü değişiklik bu sayfada yayınlanacaktır.

İrtibat

Bu Politikaya ilişkin soru, talep ve yorumlarınız bizim için daima değerlidir. Bunları info@efesplay.com adresine göndermenizi rica ederiz.


ÇEREZ POLİTİKASI

Kayıtlı adresi Ovaakça Santral Mah. İstanbul Cad. No:654/1 Osmangazi / BURSA olan EFES ÇOCUK OYUN EKİPMANLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (“EFES ÇOCUK” veya “biz“), kişisel verileriniz dâhil olmak üzere bizlerle paylaşmış olduğunuz verilerinizin gizliliğine ve korunmasına son derece önem vermektedir. Amacımız gizliliğinizi korumak ve temin ettiğiniz kişisel verilerin güvenliğini sağlamaktır. Şirketimiz tarafından işlenmekte olan kişisel veriler, teknik imkânlar dâhilinde en iyi şekilde korunmakta ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)’nda yer alan düzenlemelere uygun olarak kişisel veri işleme faaliyetlerini yürütmektedir.

EFES ÇOCUK, çerezleri kullanarak, efesplay.com uzantılı internet sitesine (“Web Sitesi“) ziyaretiniz sırasında, Web Sitemiz’ de yer alan Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) kapsamında belirtilen amaçlara uygun bir şekilde işlenebilmesi amacı ile Web Sitesi’nin kullanımına bağlı olarak Çerezler vasıtası ile de toplanabilmektedir.

İşbu Çerez Politikası (“Politika”) ile size; çerezlerin ne olduğunu, bunları nasıl kullandığımızı ve çerez kullanımımızla ilgili tercihlerinizi nasıl ayarlayabileceğinizi açıklayacağız. Kişisel bilgilerinizin çerezler vasıtasıyla toplanması durumunda bu işlem, Gizlilik Politikamız kapsamında gerçekleştirilir. İşbu dokümanda doğrudan ilgili bölüme gidebilmeniz için aşağıda bir dizin bulunmaktadır:

DİZİN

  • Çerez nedir ve neden kullanıyoruz?
  • Ne tür çerezler kullanıyoruz ve ne kadar süreyle saklıyoruz?
  • Web Sitesindeki çerezleri nasıl kullanıyoruz?
  • Çerezleri nasıl yönetebilirsiniz?
  • Üçüncü taraf çerezleri
  • Politikadaki değişiklikler
  • İletişim

Çerez nedir ve neden kullanıyoruz?

Çerez; hakkınızdaki bilgileri hatırlamak ve Web Sitesi kullanımınızı kolaylaştırmak, Web Sitesi performansı ve kullanıcı deneyiminizi iyileştirmek ve/veya Web Sitesindeki ve üçüncü taraf web sitelerindeki tekliflerin alaka düzeyini artırmak amaçlarını sağlayan, ilgili web sitesinin cihazınızda (yani bilgisayarınız, tabletiniz veya cep telefonunuz) sakladığı, küçük bir veri parçasıdır (metin dosyası). Tarayıcı aracılığı ile Çerezlerin engellenmesi mümkündür. Ayrıca Web Sitesi’nde 3. kişilere ait platformlara yönelik Javascript kodları kullanılabilir. Kullanıcıların Web Sitesi’ni ziyaretlerinde toplanan bilgiler, bahsedilen 3. kişi platformlar tarafından kullanılabilir. Kullanıcıların, Web Sitesi’ni, bu platformlardaki hesaplarına bağlıyken ziyaret etmeleri halinde, 3. kişiler tarafından toplanan bilgiler ilişkilendirilebilir. Kullanıcılar istedikleri her zaman cihazlarındaki program ve/veya işletim sistemi ve/veya internet tarayıcısının ayarlarından çerezleri düzenleyerek kaldırabilirler ve/veya anılan bildirimleri durdurabilirler (Bu takdirde Web Sitemizin/ilgili cihazın/programın arzu edildiği gibi çalışmayabileceği ve/veya bildirim içeriklerinden haberdar olunamayacağı bilinmelidir).

EFES ÇOCUK EKİPMANLARI olarak tarafımızca veya ortaklarımız tarafından belirlenen ve kullanmakta olduğumuz çerezler (“üçüncü taraf çerezleri”), Web Sitesine döndüğünüzde kayıtlı boş pozisyonlarınızı veya dil tercihlerinizi hatırlayarak, size daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmamızı ve izlememizi sağlamaktadır.

Ne tür çerezler kullanıyoruz ve ne kadar süreyle saklıyoruz?

Çerezler, yöneticileri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları açısında kategorize edilebilir. Buna göre Web Sitemizde kullanılan çerezler;

Çerezi yerleştiren tarafa göre, İnternet Sitesi çerezleri ve üçüncü taraf Çerezler:

İnternet Sitesi çerezleri, Şirketimiz tarafından oluşturulurken, üçüncü taraf çerezlerini Şirketimiz ile iş birlikteliği olan farklı firmalar yönetmektedir.

Çerez Türleri

Açıklamalar

Kesinlikle Gerekli Çerezler

Bu çerezler Web Sitesinin çalışması için gereklidir ve sistemlerimizde kapatılmaz. Genellikle yalnızca gizlilik tercihlerinizi ayarlamak, giriş yapmak veya form doldurmak gibi hizmet talebi anlamına gelen eylemlerinize karşılık olarak ayarlanır. Tarayıcınızı bu çerezleri engelleyecek veya sizi uyaracak şekilde ayarlamanız mümkündür ancak bu durumda, sitenin bazı bölümleri çalışmayacaktır. Bu çerezler kişisel olarak tanımlanabilir herhangi bir bilgi saklamamaktadır.

Performans Çerezleri

Bu çerezler, Web Sitesinin performansını ölçebilmemiz ve geliştirebilmemiz için ziyaretleri ve trafik kaynaklarını saymamızı sağlar. Hangi sayfaların popüler olduğunu bilmemize ve ziyaretçilerin sitede nasıl hareket ettiğini görmemize yardımcı olurlar. Bu çerezlerin topladığı tüm bilgiler anonim olarak bir araya getirilmiştir. Bu çerezlere izin vermemeniz halinde, Web Sitesini ne zaman ziyaret ettiğinizi bilemeyiz ve Web Sitesinin performansını izleyemeyiz.

Fonksiyonel Çerezler

Bu çerezler, Web Sitesinin gelişmiş işlevsellik ve kişiselleştirme sağlamasına olanak tanır. Bunlar, bizim tarafımızdan veya hizmetlerini sayfalarımıza eklediğimiz üçüncü taraf sağlayıcılar tarafından yerleştirilebilir. Bu çerezlere izin vermemeniz halinde ilgili hizmetlerin bir kısmı veya tamamı düzgün çalışmayacaktır.

Hedefleme Çerezleri

Bu çerezler, reklam ortaklarımız tarafından Web Sitesine yerleştirilir. Reklam ortaklarımız tarafından kullanılan bu çerezler, ilgi alanlarınızın profilini oluşturmak ve size, diğer sitelerde yer alan ürün ve hizmetlerden alakalı olabileceklerin reklamlarını göstermek için kullanılabilirler. Bu çerezler doğrudan kişisel bilgi depolamazlar ancak tarayıcınızı ve internet cihazınızı bir şekilde tanımlarlar. Bu çerezlere izin vermezseniz daha az hedeflenmiş reklamlarla karşılaşırsınız.

Web Sitesinde kullanılan çerezler hakkında bilgi almak için lütfen çerez politikası adresinden Çerezler Listesi’ne göz atın.

Web Sitesindeki çerezleri nasıl kullanıyoruz?

Web Sitesinde varsayılan olarak yalnızca kesinlikle gerekli çerezler etkindir. Kesinlikle gerekli çerezler, Web Sitesinin erişilebilir olmasını sağlar ve bunlar olmadan Web Sitesinin bazı bölümleri çalışmaz. Web Sitesinin temel işlevlerinin çalışması için gereklidirler. Performans, işlevsel veya hedefleme çerezleri, varsayılan olarak devre dışıdır ancak bunları, Web Sitesini ilk kez ziyaret ettiğinizde Çerez başlığında (“Tümünü kabul et” düğmesine tıklayarak veya özelleştirilmiş ayarlarınız aracılığıyla) veya başka herhangi bir zamanda Çerez Tercih Merkezimiz aracılığıyla (“Çerezleri nasıl yönetebilirsiniz?” bölümüne göz atın) etkinleştirme şansınız vardır. Çevrimiçi davranışlarınızı izlemek ve Web Sitesinin işleyişini izlemek, performansa dayalı olarak Web Sitesini iyileştirmek ve kampanyaların etkinliğini değerlendirmek amacıyla toplu düzeyde istatistiksel bilgiler elde etmek için uygun olduğu şekilde endüstri standardı çerezler kullanırız. Örneğin, Web Sitesine yapılan ziyaretlerin sayısını, her bir ziyaretçinin nereden geldiğini (yani Web Sitesine gelmeden önce ziyaret ettiğiniz web sitesi) ve her bir ziyaretçinin Web Sitesinden nereye gittiğini (yani bizimkinden ayrıldıktan sonra ziyaret ettiğiniz web sitesi) izleriz.

Çerezleri nasıl yönetebilirsiniz?

Tarayıcı ayarlarınızı çerezleri engelleyecek şekilde ayarlamadığınız sürece sistemlerimiz, Web Sitesine her eriştiğinizde Kesinlikle Gerekli Çerezleri yayınlayacaktır. Bu bağlantı üzerinden erişebileceğiniz Tanımlama Bilgisi Ayarları, çerezlerin türüne göre saklanmasına izin vermek veya çerezleri reddetmek gibi tercihlerinizi yönetebilirsiniz. Aynı Çerez Tercih Merkezi aracılığıyla istediğiniz zaman onayınızı geri çekebilirsiniz. Belirli çerez türlerini devre dışı bırakırsanız, Web Sitesinin belirli bazı bölümlerine erişemeyebileceğinizi veya belirli işlevleri kullanamayabileceğinizi unutmayın.

Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/  adresinden ulaşmak mümkündür.

– Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin İnternet Sitesi’ne erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.

– Google Analytics tarafından yönetilen çerezleri kapatmak için tıklayınız.

– Google tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız.

– Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler Your Online Choices üzerinden yönetilebilir.

– Mobil cihazlar üzerinden çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.

– Tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirme imkanına sahipsiniz.

Üçüncü taraf çerezleri

Web Sitesini kullanırken, üçüncü taraf web sitelerine ve/veya üçüncü tarafların içeriklerine giden bağlantılarla karşılaşabilirsiniz. Web Sitesi ayrıca size, bizimle daha fazla etkileşim kurma ve Facebook, LinkedIn ve Twitter gibi sosyal ağları kullanarak başkalarıyla bilgi paylaşma fırsatı sunabilir. Üçüncü taraf içeriklerini Web Sitemize ekleyerek ilgili olabilecek veya ilgi çekici bulabileceğiniz, özenle seçilmiş bilgilerle sizi güncel tutabiliriz ancak bu, üçüncü taraf sağlayıcıların cihazınızda, kontrolümüz dışında ek çerezler depolamasına neden olabilir. Sonuç olarak, çerezler ve bunları nasıl yönetebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi için bu tür üçüncü tarafların web sitelerini ve ilgili gizlilik ve çerez politikalarını kontrol etmenizi öneririz. Bununla birlikte, bu Web Sitesi aracılığıyla üçüncü taraf sitelerine erişmeyi seçerseniz, önceki bölümde listelediğimiz çerezler haricindeki çerezlerin cihazınızda depolanabileceğini lütfen unutmayın.

Politikadaki değişiklikler

Bu Politikanın şartları zaman zaman değişebilir. Bu Politikada yapılan önemli değişiklikleri, Web Sitesinde bildirim yayınlayarak veya diğer iletişim kanalları aracılığıyla sizinle iletişime geçerek yayınlayacağız. Bu Politikanın şartları zaman zaman değişebilir. Bu Politikada yapılan önemli değişiklikleri, Web Sitesinde bildirim yayınlayarak veya diğer iletişim kanalları aracılığıyla sizinle iletişime geçerek yayınlayacağız.

İletişim

Bu Politika ile ilgili sorular, yorumlar ve talepler memnuniyetle karşılanır. Bu gibi talep ve değerlendirmeleriniz tarafımıza info@efesplay.com aracılığıyla iletilmelidir.

dataLayer.push(arguments);